Kategória: Aktuális.

A jéghegy csúcsára a sztáredző tűzi ki a HÓ-SHOW hivatalos zászlaját, majd levetkőzik és beleül a téren felállított jacuzziba átmelegedni négy gyönyörű, fürdőruhás lány mellé.

A meglepetéseknek ezzel még nincs vége, a rendezvényen gazdára talál egy értékes snowboard, melyet az nyer meg, aki a legtöbb jeget hozza a helyszínre.

Már előző nap húsz síruhás fiatal járja majd a várost, hogy mindenkit arra buzdítson, látogasson el 16 órára a Nyugati térre és bulizzanak a sípályák hangulatában. A megfelelő zenéről dj gondoskodik.

A tél szezonnyitó rendezvénye a HÓ-SHOW idén november 6. és 8. között megújult programokkal, sztár fellépőkkel és száznál több kiállítóval várja a látogatókat a Hungexpón.

A HÓ-SHOW szervezői idén is mindent elkövetnek azért, hogy a lehető legjobb hangulatban, a legtöbb szakmai segítséggel és igazi kedvcsináló programokkal indítsák az idei síszezont.  A több, mint száz kiállítóval büszkélkedhető esemény még jóval a téli szezon beköszönte előtt szeretné a téli sportok szerelmeseit elkalauzolni a síterepek, szálláshelyek, sportszermárkák választékának rengetegében.
A kiállítás idei díszvendége Szlovákia. Szlovákián kívül a hazai lakosság körében népszerű, Magyarországról viszonylag gyorsan és egyszerűen elérhető síterepekkel rendelkező országok, mint Ausztria, Szlovénia, Lengyelország, Románia, Franciaország és Olaszország is önálló kiállítóként képviselik majd magukat. A téli utazást helyszínének kiválasztása után, a megfelelő felszerelések beszerzéséhez a már megszokott óriási választék, és csak a HÓ-SHOW – hoz köthető akciók állnak a látogatók rendelkezésére.  
(BrandTrend)