Kategória: Aktuális.

Az Országos Rádió és Televízió Testület Közleménye:

Az Országos Rádió és Televízió Testület az Oktatási és Kulturális Közlöny 2009. évi július 29-i Különszámában, az országos kereskedelmi rádiós műsorszolgáltatási jogosultságok hasznosítására meghirdetet Pályázati Felhívás 1. sorszámú jogosultságára (jelenlegi Danubius) beérkezett Pályázati Ajánlatok alaki és tartalmi vizsgálata tárgyában 2009. október 7-én úgy döntött, hogy az alábbi pályázati ajánlatokat alakilag érvényessé nyilvánítja, és nyilvántartásba veszi: 

Danubius Rádió Zrt.
ADVENIO Zrt.
Rádió Juventus Zrt. 

A Testület a Zene Rádió Zrt. 1. sorszámú jogosultságára benyújtott Pályázati Ajánlatát kizárta, és visszautasította, mert üzleti-pénzügyi terve a Testület megítélése szerint a piaci körülményekre vonatkozóan helytelen, nem megalapozott feltételezésekből indul ki. 

Az Országos Rádió és Televízió Testület az Oktatási és Kulturális Közlöny 2009. évi július 29-i Különszámában, az országos kereskedelmi rádiós műsorszolgáltatási jogosultságok hasznosítására meghirdetet Pályázati Felhívás 2. sorszámú jogosultságára (jelenlegi Sláger) beérkezett Pályázati Ajánlatok alaki és tartalmi vizsgálata tárgyában 2009. október 7-én úgy döntött, hogy az alábbi pályázati ajánlatokat alakilag érvényessé nyilvánítja, és nyilvántartásba veszi:  

Danubius Rádió Zrt.
FM1 Konzorcium Pályázó
Sláger Rádió Zrt. 
 

A Testület nem fogadta el azt az előterjesztést, amely az FM1 Konzorcium Pályázó pénzügyi, üzleti tervét megalapozatlanság miatt visszautasította volna.  

A Testület a Zene Rádió Zrt. 2. sorszámú jogosultságára benyújtott Pályázati Ajánlatát kizárta, és visszautasította, mert üzleti-pénzügyi terve a Testület megítélése szerint a piaci körülményekre vonatkozóan helytelen, nem megalapozott feltételezésekből indul ki.
(BrandTrend)