Kategória: Aktuális.

Tágasabban tekint a kultúra és a média időszerű eseményeire, világos, egyértelmű rendszerben ajánlja azokat az olvasóknak. Az új Népszabadság Magazin mind struktúrájában, mind tartalmában követi a legújabb magazintrendeket, és az olvasók igényeit. 

A magazin állandó rovatokkal is várja az olvasókat.

A Páros interjúban egy beszélgetés során két ismert, ám egymástól távoli kultúrát képviselő művész, közszereplő ajánl egymásnak kulturális csemegéket. Egy országjáró sorozatban olyan helyi értékű érdekességeket is bemutat, amelyek nem feltétlenül szerepelnek az útikönyvekben. Hírt ad a Multimédia újdonságairól. Sorozatot közöl a sorozatokról: a televíziós szériákat tágabb társadalmi és kulturális összefüggésekbe helyezi, hogy többet értsünk abból, amit nézünk. Portrésorozatot indít a film, a televízió és a rádiózás háttérembereiről, megismerhetünk trükk- és maszkmestereket, filmes produkciókban dolgozó állatidomárokat, hangmestereket és hasonlóan érdekes stáblistásokat. Baranyai B. András grafikus képregénysorozatban idézi meg a kultúrtörténet fontos évfordulóit. Bemutatja a legjobb hazai éttermeket, és híres művészek, közszereplők könyvespolcait. Megtudhatunk egyet-mást olvasási szokásaikról, beszélünk kedvenc, kölcsönadott vagy soha nem olvasott könyveikről.  

Átalakul a magazin műsorajánlója is, amely összesen 21 oldalon 32 televíziós- és rádiócsatorna programját kínálja olvasói számára. A napi televízió- és rádióműsort tartalmazó oldalakat egy-egy tematikus bevezető oldal választja el egymástól. Hétfőn a színházi események, kedden a zenei programok, szerdán a kiállítások, múzeumok, csütörtökön a filmbemutatók, pénteken a fiatalok programjai, szombaton könyvbarátok számára összeállított ajánlatok, vasárnap családi és gyermekprogramok kerülnek terítékre.
(BrandTrend)