Kategória: Aktuális.

A felhasználók számára lehetővé teszi, hogy az egész országban képeslapszerű szórólapokat küldjenek ki egyenesen számítógépeikről – nem kis megtakarítással.

Az A5-ös képeslapok, melyeket 250 grammos, fényes felületű papírra nyomnak, egy sor imail sablont képesek megjeleníteni, vagy akár a cég saját, webes böngészőn keresztül feltöltött képeit is. A hátoldal személyre szabott üzenetnek, és egyéni bélyegeknek hagy helyet, ahol akár ismét feltűnhet a logó is, hogy a márka még hangsúlyosabban megjelenhessen.

Az UK Mail, a Business Post Group tagja, tavaly indította el imail szolgáltatását, mely a brit első osztályú postai szolgáltatások alternatívája kívánt lenni, mivel a felhasználók számára lehetővé tette, hogy akár egy klikkeléssel küldjenek leveleket.

A képeslapos szolgáltatás különösen a last minute kampányok számára előnyös, mivel akár este 6-ig is elküldhetik a felhasználók megrendelésüket, mely a következő napon kiküldésre is kerül. Az elektronikus dokumentumokat a célokhoz legközelebb fekvő postai egységekhez juttatják el, ott nyomtatják ki, borítékolják be és továbbítják a címzettekhez  – ezzel akár 60%-kal csökkentve a költségeket, és az egy küldeményre jutó széndioxid kibocsátás is 80%-kal alacsonyabb.

Guy Buswell, a Business Post Group ügyvezetője az imail elindításával kapcsolatban elmondta: "Nagyon elhivatottak vagyunk, hogy új alkalmazásokat, megoldásokat dolgozzunk ki a marketinges közösség számára. Legfrissebb fejlesztésünk költséghatékony, és lehetővé teszi a cégek számára, hogy a már meglevő és potenciális ügyfeleiket gyorsan és hatékony módon érjék el."
(DMSZ-DMI)