Kategória: Aktuális.

"A magyarországi iroda nyitásával immár jóval közelebb kerültünk helyi disztribóciós partnereinkhez. Kiss Ágival a fedélzeten immár a sajtó képviselőit és más promóciós partnereinket, valamint hűséges és potenciális rajongóinkat is közvetlenül elérjük, és ők is könnyebben elérhetnek bennünket. Ágnes már most dolgozik a 2010-es terveken – szoros együttműködésben az egyre népesedő kelet-középeurópai PR- és marketingcsapat többi tagjával." – mondta Váradi Adrienn, a TBS londoni székhelyű PR menedzsere.

A Turner Broadcasting tavaly október elején nyitotta meg új irodáját Budapesten. Az új PR-szakember az Mmd Public Relations-tól vette át a csatornák körüli kommunikációs teendőket.

Kiss Ágnes szakmai karrierjét az Mmd Public Relations kommunikációs vállalatnál kezdte, ahol egy részben információtechnológiai, részben kábelcsatornákkal foglalkozó ügyfélkör kommunikációján dolgozott PR tanácsadóként. Ezt követően a Hochegger Communications Consultingnál PR menedzseri pozícióban helyezkedett el, ahol többek közt a Henkel Magyarország kommunikációját támogatta.

Ágnes a Turner Broadcasting Systemhez a tematikus tévécsatornák tartalmát szolgáltató, azokat képviselő és terjesztő vállalattól, a Chello Central Europe-tól (korábbi képviselője a Chello Zone) érkezett, ahol marketing- és kommunikációs feladatokat látott el, és ahol széleskörű média-és kábelpiaci ismeretekre tett szert.
(BrandTrend)