Kategória: Aktuális.

A Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó képviselte az ING Real Estate Property Fund CEE (ING PFCEE) ingatlan-befektető vállalatot a svájci eredetű Charles Vögele ruházati üzletlánccal kötött 1,460 m2-es üzlethelyiség bérleti tranzakcióban, a fennállásának 10. évfordulóját ünneplő Campona bevásárlóközpontban.  

campona

A bevásárlóközpontban nyíló legnagyobb, kétszintes Vögele üzlet a svájci ruházati márka új, bevásárlóközpontokra összpontosító üzleti stratégiájának első állomása lesz, amely 2009 augusztusától várja vásárlóit.  

Szabó Viktória,  a Cushman & Wakefield partnere és a budapesti kiskereskedelmi üzletág vezetője elmondta: "Ez a jelentős bérleti szerződés bizonyítja, hogy a nagy nemzetközi kereskedelmi láncok ebben a gazdaságilag nehéz időszakban is érdeklődnek a bevásárlóközpontok iránt." 

Pintér Erzsébet, a Charles Vögele Magyarország expanziós vezetője hozzáfűzte: "A hazai kiskereskedelmi parkok többségének meghódítása után, vállalatunk megkezdte a bevásárlóközpontokba való terjeszkedést Budapesten és környékén. A bevásárlóközpontban nyíló legnagyobb üzletünk helyszíneként a Camponát választottuk, mivel az épület elhelyezkedése, vásárló-közönsége, kiskereskedelmi üzletprofilja, valamint egyéb adottságai maximálisan megfelelnek az elvárásainknak egy hosszú távú együttműködéshez." 

A svájci Charles Vögele Csoport Európa egyik vezető ruházati kereskedelmi vállalata 2006 óta van jelen Magyarországon, ahol a vezető kiskereskedelmi láncok közé tartozik. A Campona bevásárlóközpontban most nyíló "zászlóshajó" üzlettel a magyarországi üzleteinek száma 37-re növekedett.   

A Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó a Campona bevásárló és szórakoztató központ kizárólagos bérbeadó ügynöksége, valamint az épület üzemeltetője.
(BrandTrend)