Kategória: Aktuális.

Az Indesit Company számára a termék formatervezése során fontos szempont volt a környezeti fenntarthatóság, ezért minden terméküket úgy tervezik, hogy a részegységek újra felhasználhatók legyenek a termék életciklusa végén.

A 2008-as "Abitare" (Otthon) kategóriában az első 100 kiválasztott közé a háztartási berendezések közül egyedül az Indesit Moon mosógépe került be. Nem csoda, hiszen a mosógépet felhasználóbarát és könnyen kezelhető, modern technológiával vértezték fel, jellegzetes megjelenésének legszembetűnőbb eleme pedig a mosógép ajtaja. A termék az elmúlt hónapokban már számos nemzetközi formatervezési díjat nyert az Indesit Company-nek.

Indesit_Moon_kicsi

Az Egyesült Királyságban megkapta "Az év terméke", az ERT ipari díjat, az Építészet és a Tervezés Múzeuma, a Chicagói Athenaeum a Moonnak ítélte oda a Good Design Award-ot. Ezt a díjat az új ötletek megjelenítése, az erős személyiségjegyekkel párosuló nagy teljesítmény miatt kapta a mosógép. Továbbá Párizsban a Grand Prix de l’ Innovation-t, a "Janus de l”industrie"-t az Institut Francais du Designtől, az Egyesült Királyságban a formatervezők díját az "Év Konyhai Terméke" kategóriában, valamint a Zlota Villa-t, a neves lengyel belső építészeti magazin "Villa" díját.

A funkcionális tervezés, az esztétika és az anyagok kiválasztása, mind válasz az eredetiség, a tartósság az ergonómia és a használhatóság kifinomult igényére.
(BrandTrend)