Kategória: Aktuális.

"Mérhetetlen büszkeséggel tölt el ez az elismerés, különösen a jelenlegi kihívásokkal terhelt gazdasági környezetben. A díj globális hálózatunk tehetséges szakembereit dicséri." – mondta el Harris Diamond, a Weber Shandwick globális vezérigazgatója. "Az elmúlt időszakban számos izgalmas és kihívásokkal teli megbízást kaptunk ügyfeleinktől, amelyek lehetővé tették számunkra, hogy támogassuk őket abban, hogy hallassák hangjukat, sikeres termékbevezetéseket hajtsanak végre, és megvédjék hírnevüket."

A globális elismerés mellett a Weber Shandwick a legtöbb (22) jelölést gyűjtötte be az amerikai SABRE Awardson, az idei európai SABRE díjkiosztón pedig – melyet Stockholmban tartanak május 21-én – tizenkét díj várományosaként tartják számon.  

"A Weber Shandwick tavalyi sikerszériája idén is folytatódik" – tette hozzá dr. Szűcs Ervin, a Weber Shandwick közép- és kelet-európai ügyvezető igazgatója. 2008-ban az ügynökség a pr-szakma két legnevesebb megmérettetésén, az IPRA Golden Worldön és az európai SABRE díjkiosztón is a legeredményesebbek között szerepelt. Számunkra külön öröm, hogy a budapesti iroda a térségből egyedüliként első díjat szerzett az IPRA Golden World válságkezelés kategóriájában, a társadalmi felelősségvállalási kampányok mezőnyében pedig a SABRE döntőjébe jutott. Emellett a Weber Shandwick nyerte "Az év nagy pr ügynöksége" díjat is a PR News 2008-as Platinum Awards díjátadó gáláján.
"Azon dolgozunk, hogy budapesti irodánk ügyfeleknek nyújtott szolgáltatásai 2009-ben is rangos nemzetközi díjakat és jelöléseket hozzanak mind a budapesti iroda, mind a nemzetközi hálózat számára." – tette hozzá Dr. Szűcs Ervin.
(BrandTrend)