Kategória: Aktuális.

A szolgáltatással megspórolható az esetenként akár fél-háromnegyed órás várakozás, az SMS-jegyet vásárlóknak ugyanis nem kell a jegypénztár előtt sorban állniuk, hanem azonnal a belépőkapuhoz léphetnek.
 
A jegyvásárláshoz a 8-100-966 telefonszámra kell elküldeni a megvásárolni kívánt jegyek típusát és számát. Az "F" a felnőtt, a "D" a diák, a "GY" a gyermek, az "NY" a nyugdíjas, a "CS" családi, a "K" a kiegészítő gyerekjegyet jelöli. A vásárlás során a betű mögé kell a megvásárolni kívánt jegyek számát beírni. Ennek megfelelően például az "F1GY1" egy felnőtt és egy gyermekjegyet, a "D2" két diákjegyet jelent. Az SMS elküldését követően a mobilszolgáltató néhány másodpercen belül a vásárlás jóváhagyását kérő SMS-t küld a felhasználó telefonjára, amelyet egy, a 8-100-000-as számra elküldött, "Igen" vagy "OK" szót tartalmazó SMS-sel lehet megerősíteni.
 
A szolgáltatás számlás és kártyás előfizetők számára egyaránt igénybe vehető a havi hitelkeretük, vagy az univerzális egyenlegük terhére. Az SMS-jegy megvásárlása esetén az előfizetőknek az elküldött SMS-ek tarifacsomagjuk szerinti díját, valamint a belépőjegy árát kell megfizetnie, egyéb tranzakciós költség nem kerül felszámításra.
(BrandTrend)