Kategória: Aktuális.

"Nemzetközi hálózatunkkal egyetértésben úgy döntöttünk, hogy a magyarországi LOWE GGK vezetését átadom Csomor Tamásnak, a Draftfcb jelenlegi ügyvezetőjének. Alapítótársammal, Rényi Andreával május 15-étől nem veszünk részt az operatív munkában, de stratégiai és meghatározó szakmai kérdésekben továbbra is segítjük a LOWE csoport pályáját." – mondta a BrandTrend-nek Merényi Éva.

A két márka, a LOWE GGK és a Draftfcb továbbra is két önálló cégként, elsősorban saját ügyfélkörét szolgálja ki.

csomortamas
Csomor Tamás

Első diplomáját (1993) a Szegedi Tudományegyetemen mérnökként szerezte meg, majd marketingkommunikációt tanult (2000).
A  Bell Telemarketing Kft.,alapító tagja, kezdetben ügyfélkapcsolati igazgató (1996-1999) majd ügyvezető igazgató (1999-2002).
2002-től a GGK Direct (ma DRAFTFCB ) kommunikációs ügynökség vezetője.
2009-től a LOWE GGK reklámügynökség ügyvezető igazgatója.

A Magyar Direktmarketing Szövetségnek (DMSZ) 2001 óta elnökségi tagja (kis megszakítással).
A CAPLES Nemzetközi Direktmarketing Versenynek 2005 óta a magyarországi elnöke.
A MAKSZ btl szekciójának 2005-től elnökségi tagja, a MAKSZ btl szekció elnöke és a MAKSZ elnökhelyettese volt.

"Nyugodt lélekkel adjuk át a stafétabotot, hisz Csomor Tamás, aki sikeressé tette a GGK Direct-et (Draftfcb), már több mint hat éve dolgozik velünk és biztosak lehetünk abban, hogy a közösen megteremtett értékeket és kultúrát viszi tovább." – mondta Merényi Éva.

Merényi Éva a cég alapítása, tehát 1988 óta ügyvezetője a LOWE GGK-nak, majd a PanMedia (1995) és a GGK Direct (1996) létrejöttével a LOWE magyarországi csoportjának. 2004-től négy évig a MAKSZ elnöke volt. Részt vett az ÖRT megalapításában, amelynek azóta is választmányi tagja.

Rényi Andrea, mint alapító "ötletgazda" a teljes cégcsoport managementjének meghatározó tagjaként a LOWE GGK ügyfélkapcsolati területét vezette 1988 óta.

merenyieva_renyiandrea
Merényi Éva és Rényi Andrea

Az elmúlt 20 évben nem csak szakmai értelemben voltak meghatározó alakjai a hazai reklámiparnak, de az ügyek élharcosaként rengeteget tettek a korrekt üzleti kapcsolatokért és a szakmában dolgozó kollegák elismeréséért is.

A mai LOWE GGK 1988-ban lokális ügynökségként alakult Spot néven, 1989-ben lett a nemzetközi GGK hálózat, majd 1996-ban a LOWE csoport tagja. 2000-ben, a Lintas-szal való egyesüléskor alakult ki a ma ismert struktúra. Az ügynökség számtalan szakmai díjjal büszkélkedhet, de még ennél is többet árul el azon ma elismert, neves reklámszakemberek nagy száma, akiknek pályája itt indult el.

(BrandTrend)