Kategória: Aktuális.

A Budapest Bank és négy leányvállalata (Budapest Autofinanszírozási Zrt., Budapest Alapkezelő Zrt., Budapest Lízing Zrt., Budapest Flotta Zrt.) 2010 második negyedévében foglalja el a két fejlesztési ütemben megvalósuló irodaházat.

A Budapest XIII. kerületében, a Váci úti irodafolyosón található 16.740 m2-es épületben a pénzintézet működésének otthont adó irodákon kívül bankfiók, raktár és 222 parkolóhely létesül. Az idei év első nagyszabású irodabérleti tranzakciója a bérlő oldaláról a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó közvetítésével jött létre.

Ezt követően a pénzintézet akár 10 évig bérlője maradhat a teljes épületnek.

Az autóval és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető, kitűnő elhelyezkedésű "GTC Metro" multifunkciós épülete modern irodaterületet és kellemes munkakörnyezetet biztosít majd a pénzintézetnek. Az irodaház alaprajzának kialakítása, az épületben elérhető szolgáltatások, és a GTC irodafejlesztések ismert, kiváló minősége megfelelő hátteret biztosít a Budapest Bank jövőbeli tevékenységéhez a fővárosban.

"A Budapest Bank üzletpolitikájának szerves része a minőség folyamatos javítására, megújulásra való törekvés: ennek jegyében döntöttünk arról, hogy működésünket egy még korszerűbb épületben folytatjuk. Az új helyszín kiválasztásakor a gazdaságossági érveken túl fontos szempont volt, hogy munkatársaink számára a lehető legkedvezőbb munkakörülményeket biztosítsuk." – mondta Kardos Zsolt, a Budapest Bank beszerzési és üzemeltetési vezetője.

Charles Taylor, a Cushman & Wakefield ügyvezető igazgatója elmondta: "Hatalmas öröm a számunkra, hogy részt vehettünk az idei év első jelentős irodabérleti tranzakciójának lebonyolításában. A Budapest Bank részéről kitűnő választás a GTC által fejlesztett Metro irodaház, amelynek teljes végső kialakítása a bérlő egyedi igényei alapján történik."
(BrandTrend)