Kategória: Aktuális.

A sorozat reklám és rádió spotokkal fut a közszolgálati és kereskedelmi televíziókban, hirdetésekkel a hazai nyomtatott sajtó, különböző szegmenseiben, illetve ezeken túl számos más Indoor és BTL eszközzel is találkozhatunk majd a következő hónapok során.

A Magyarország Története létrejöttét három éves előkészítő munka előzte meg és hatvan-nyolcvanfős állandó szerkesztőgárda dolgozott a hazai könyvkiadás egyik legnagyobb szabású vállalkozásán a rendszerváltás óta. A színes, változatos formában megjelenő kötetek főszerkesztője a magyar történészvilág kiemelkedő alakja, Romsics Ignác professzor. A kiadványok egyértelmű célja, hogy tudományos igényű, ugyanakkor közérthető formában szélesítse az emberek magyar történelemmel kapcsolatos ismereteit. Minden egyes kötet 180-200 képet, illusztrációt és fotót tartalmaz, szemléletesen mutatva be hazánk fontos eseményeit, emlékeit. A Magyarország Története a honfoglalástól napjainkig terjedő több mint ezer év krónikáját írja le, az egyes kötetek szerzői pedig minden esetben az adott tudományterület elismert szakemberei. A sorozat huszonhárom történeti és egy kronológiai tagja szoros időrendben tartalmazza a magyar történelemmel kapcsolatos tudnivalókat.

els_kotet_metropol

A nyomtatott kiadványokhoz rendhagyó módon egy negyvenhat részes, egyenként 25 perces tévésorozat is kapcsolódik, amelynek elkészítésében a könyvek szerzői is részt vettek. Az első epizódot a közszolgálati televízióban láthatja majd a közönség április 26-án.

A Magyarország Története 24 kötetét az újságárusoknál vásárolhatják majd meg az érdeklődők, a Metropol Könyvtár többi tagjánál megszokott módon, az első könyv ára pedig 495 forint. A második kötet egy héttel később, majd a sorozat következő tagjai kéthetente szerdán jelennek majd meg, áruk egységesen 1590 forint lesz.
(BrandTrend)