Kategória: Aktuális.

A tartalmi változások legfontosabb eleme, hogy az új rovatok új szakértők közreműködésével készülnek.

Az FHM Pénz Klinika ügyeletese Ács Gábor, a Figyelő gazdasági hetilap rovatvezetője, aki egyben a Radio Cafe Milliók reggelire című műsorának szerkesztő-műsorvezetője. A rovat feladata közérthető nyelven tájékoztatni és eligazítani az olvasókat a pénzügyek útvesztőiben.
Az FHM póker rovatában Freire Szilvia, a Miss World Hungary szépségverseny győztese, Debreczeni Zita és Tóth Richárd osztják meg tudásukat és élményeiket az olvasókkal. ők mindhárman rendszeresen pókereznek, Tóth Richárd az egyik legsikeresebb profi játékos.

Új rovat az FHM Angyalai is, ahol Horváth Éva, Rubint Réka és Michelle Wild adnak tanácsokat az olvasóknak életmóddal és párkapcsolatokkal összefüggő kérdésekben.

Az FHM megújítása során elsődleges szempont volt, hogy továbbra is hónapról hónapra egyedi módon és hangvételben, érdekes és hasznos tartalmat kínáljon olvasóinak.

A megújulást "Férfias összeállítás" szlogennel nyomtatott sajtó, internet és rádiókampány kíséri. A kampány kreatívját a Hammer Advertising készítette.
(BrandTrend)