Kategória: Aktuális.

A legjobb férfi és női előadóra, az év albumára, az év együttesére, az év klipjére és az év felfedezettjére a BRAVO május 7-én és május 21-én megjelenő számainak segítségével szavazhatnak az olvasók. Természetesen a szavazók között idén is értékes ajándékok találnak gazdára. A gálán fellépnek a hazai zenei élet kiemelkedő egyéniségei, az estét pedig egy eddig még soha nem látott meglepetés-show zárja.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy immáron tizenhetedik alkalommal rendezhetjük meg a Bravo OTTO-t,  amely hasonlóan nemzetközi névadójához, Magyarországon is az egyik legfontosabb zenei elismerésnek számít már. A gálát méltó keretek között a WestEnd City Center Millennium Tetőteraszán rendezzük meg, méghozzá egy látványos show keretében, amelyre a belépés ezúttal is mindenki számára teljesen ingyenes. A nézők számára a helyszínen találkozási lehetőséget biztosítunk a hazai jelöltekkel. Szintén nagy örömünkre szolgál, hogy idén nemcsak a helyszínen követhető figyelemmel, hanem televíziós partnerünknek köszönhetően háztartások sokaságába juttathatjuk el a show-t a zeneszerető közönségnek" – mondta Illés Csaba, a Bravo főszerkesztője.

bravo_otto_2009

A rendezvényt közel 40 millió forint értékű kommunikációs kampány népszerűsíti. Az eseményt a West- End City Center, a Cool TV és a Rádió1 támogatja. Az idei évben különlegesség, hogy június 8-án, a Cool Live különkiadásaként, a Cool TV műsorára tűzi a BRAVO OTTO rendezvényt, illetve a voksolás hajrájában kiemelten foglalkozik az eseménnyel a csatornán.
(BrandTrend)