Kategória: Aktuális.

"Rendkívüli elismerést jelent számunkra mindkét díj, melyeket az LG DVS450H érdemelt ki, hiszen azért dolgozunk, hogy elegáns formatervezésű szórakoztatóelektronikai portfoliónk minden elemét csúcstechnológiával vértezzük fel. A DVS450H egy új korszak hírnöke a HD DVD lejátszók történetében, amely az otthoni mozizás még tökéletesebb élményét nyújtja" – mondta el Simon Kang, az LG Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója.

dvd_lg

A március 3-án kihirdetett iF Product Design Award a világ egyik legtekintélyesebb formatervezési elismerése, amelyet a hannoveri székhelyű International Forum Design GmbH oszt ki. A jelölt termékek a legkülönbözőbb területekhez tartozhatnak, így nemcsak az ipari, de az orvosi, illetve egészségügyi, valamint a szórakoztatóelektronikai eszközök is képviseltetik magukat. A termékeket mind stílus, mind pedig funkció alapján értékelik, azaz a díjazottak esetében a kivételes esztétikum egyedülálló funkcionalitással és újszerű teljesítménnyel párosul. A Red dot Design Award pedig olyan termékeket jutalmaz, amelyek az adott iparágban leginkább tükrözik a legújabb fejlesztéseket, a csúcstechnológiát és a legmagasabb szintű minőség egységét.

Yoo Seok Kim, az LG formatervezési kutatólaboratóriumának vezető tervezője így nyilatkozott: "Termékeink a fogyasztói igényeket tükrözik, amelyek megalkotása során kiemelt figyelmet kap a felhasználók kényelmének támogatása. A DVS450H bárhová tökéletesen illeszkedik, hiszen falra szerelhető, de vízszintes felületeken is elhelyezhető. Ez a készülék nem egy egyszerű DVD lejátszó, az elegáns formatervezés és a csúcstechnológia tökéletes harmóniáját testesíti meg."
(BrandTrend)