Kategória: Aktuális.

A gazdasági válság idején egyenesen virágoznak a kuponok adta lehetőségek. Nem véletlen, hiszen a recesszió miatt megcsappant forgalmat ezzel az eszközzel szeretnék fellendíteni, a kevesebb pénzből gazdálkodó vásárlók pedig örülnek, ha az online kuponok által olcsóbban jutnak egy-egy termékhez.

kupon_akcio

"Számomra is meglepő, hogy a Tavaszi Kupon Napok ennyire sikeres. Arra ugyan számítottunk, hogy a válság miatt többen érdeklődnek iránta, mint karácsony előtt, de ilyen nagy mennyiségű letöltést nem reméltünk az akció első részében. Persze eddig is erősen hittünk, hogy az online kupon akció hazánkban is népszerű lesz, hiszen minden érv mellette szól. A legnagyobb sikernek egyébként a sportcikkek, ruhák, cipők és a gyorséttermek kuponjai örvendenek" – mondja Besenyei Kálmán, a napiakciok.hu üzemeltetője, aki az USA-ban szerzett tapasztalatai alapján hozta létre a legnagyobb hazai online kupon oldalt. 

A Tavaszi Kupon Napokat 2009. március 7-e és 14-e közötti időszakban, két budapesti – Árkád, Europark -, valamint az egri, nyíregyházi és kecskeméti bevásárlóközpontban rendezik meg. Az online kuponakció során a felhasználónak csupán annyi a dolga, hogy a www.napiakciok.hu oldalon kiválasztja azokat a kuponokat, amelyekkel vásárolni szeretne, kinyomtatja, és a megjelölt bevásárlóközpontok boltjaiban beválthatja, ezáltal akár 20%-ot is spórolhat.
(BrandTrend)