Kategória: Aktuális.

Holovács Annamária, közgazdász végzettségű szakember pályafutását a svájci Ringier európai igazgatóságán kezdte. Menedzserként több magyarországi vonatkozású projekt, egyebek mellett a Magyar Hírlap és a Népszabadság megvásárlásának előkészítésében vett részt.

Ezt követően a hazai leányvállalat marketingkutatási és sales support igazgatója lett, majd egy rövidebb kitérő következett a Sanoma által kiadott National Geographic lapmenedzseri pozíciójába. 2003-tól két éven át – visszatérve a hazai Ringier Kiadóhoz – a Magyar Hírlap és a magazin divízió marketingigazgatói feladatait látta el.

A Népszabadság színes mellékleteinek, kiadványainak szerkesztését, ezek elkészültének felügyeletét február közepétől Kuczogi Szilvia látja el szerkesztőségi projekt igazgatói minőségben.
Karrierjét a Reform magazin kulturális rovatvezetőjeként kezdte, majd három éven át a Joy magazin főszerkesztői posztját töltötte be. Az elmúlt nyolc évben a PAX Televízió programigazgatója, majd igazgatósági tagja volt.
A korábbi években Kuczogi Szilvia külső munkatársként szintén látott el hasonló feladatokat a Népszabadságnál, többek között a főlapba behúzott Lakástrend , Office és Igen c. esküvői  magazinokat készítette.  
(BrandTrend)