Kategória: Aktuális.

A hazai baromfipiac vezető cége, a Gallicoop Zrt. a B&D ComMediát az ügynökség egyik ügyfelének ajánlására kérte fel a kommunikációs feladatok ellátására. A pulykafeldolgozó ez idáig nem dolgozott pr ügynökséggel, döntésében az ügynökség kiváló referenciái, szakembereinek több éves tapasztalata és az FMCG területen szerzett eddigi kiemelkedő eredményei voltak az irányadók.

"Az idén 20 éves cégünk életében elérkezettnek éreztük az időt arra, hogy profi csapatra bízzuk a Gallicoop eredményeinek kommunikációját, a cégismertség- és vásárlói réteg növelését, valamint a márkahűség kialakítását és fenntartását. A B&D ComMedia ügynökség tevékenységére az egyik partnerünk hívta fel a figyelmünket, és mi más lenne megbízhatóbb ajánlás, ha nem ez! " – mondta Erdélyi István, a Gallicoop Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A B&D ComMedia főbb állandó ügyfelei: a Szentkirályi Ásványvíz Kft., a Pernod Ricard Hungary Kft. (korábban Ballantine’s Hungary Kft.), az adatmentésről és információbiztonsági tevékenységéről ismert KÜRT Zrt. és a hazai pénzügyi szektor meghatározó vagyonkezelője, az ING Befektetési Alapkezelő zRt..
(BrandTrend)