Kategória: Aktuális.

A Ringier Kiadó Kft. és a Népszabadság Zrt. 2006. június 1-jén indította útjára saját reklámdíját a Ringier Népszabadság Awards-ot.

A Ringier és a Népszabadság online brandjeinek – blikk.hu, nemzetisport.hu, képessport.hu, tina.hu, blikknők.hu, girl.hu, imnet.hu, bravo.hu, nol.hu – látogatottsága az elmúlt évben ugrásszerűen megnőtt, az idei év januárjára a blikk.hu látogatottsága közel megkétszereződött. Ezzel párhuzamosan a hirdetők érdeklődése is fokozódott, a hirdetések is egyre színvonalasabbá váltak. Ezek tükrében a Kiadók vezetősége úgy döntött, az online reklámokat is bevonja az RNA által zsűrizett hirdetések körébe.

rna_zsuri
Zsűrizés
Sas István, Gulyás János, Fazekas Ildikó, Novák Péter 

Az online hirdetésekkel kibővült reklámokat az idei évtől a megváltozott koncepciónak megfelelően egy újonnan felkért szakmai zsűri díjazza.

A zsűri elnöke Dr. Fazekas Ildikó, az Önszabályozó Reklám Testület főtitkára, a zsűri tagjai, Szabó Ákos független üzletfejlesztési tanácsadó, Sas István reklámszakember, Gulyás János a Szonda-Ipsos vezérigazgatója, Babarczy Eszter kultúrtörténész, publicista és Novák Péter énekes, szövegíró, koreográfus.

A Kiadók négy kategóriában,
"Az év sajtókampánya 2008"
"Az év sajtóhirdetése 2008"
"Az év kreatív megjelenése 2008"
"Az év online megjelenése 2008"

kategóriákban díjazzák a tavalyi év legjobb alkotásait. A díjkiosztó gálára 2009. február 26-án, a Ruttkai Éva Színházban kerül sor.
(BrandTrend)