Kategória: Aktuális.

Simon András médiakapcsolati igazgatóként csatlakozott a Magyar Telekomhoz, majd 2007 őszétől kommunikációs igazgatóként folytatta pályáját. Ebben az időszakban nyert a vállalat Üzleti Etikai Díjat, két alkalommal első lett a magyar cégek elszámoltathatósági rangsorában (Accountability Rating Hungary) és kétszer érdemelte ki a Legkiemelkedőbb Üzleti Adományozó díjat.

"Dr. Simon András rendkívül sokat tett a Magyar Telekom transzformációs folyamatainak sikeréért, a "T" márka megerősítéséért, és azért, hogy infokommunikációs vállalatként valóban nyitott kommunikációt folytassunk. Sok sikert kívánok további pályáján!" – mondta Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója.

Varga Mihály mérnök-közgazdász a Sony Hungária Kft. marketingvezetői posztjáról 2000-ben igazolt az Ericssonhoz. Megalakulásától, 2001-től 2005-ig vezette a két cég közös vállalatának, a Sony Ericssonnak közép- és kelet-európai marketingtevékenységét. 2006-tól 2008 őszéig a Hewitt Humán Tanácsadó Kft. értékesítési és marketingvezetője volt. Nemzetközi tapasztalatait, vállalati belső kommunikációs ismereteit, illetve a mobilszektor és a szórakoztatóelektronika területéről származó tudását ötvözheti majd eredményesen a Magyar Telekom kommunikációs folyamataiban.
(BrandTrend)