Kategória: Aktuális.

Korábbi pozíciójaban alelnökkent a Nuance Communications-nal Mike Wehrs felelős volt a cég üzleti és termék stratégiájáért, szakmai és vásárlói policy-ért illetve meghatározó tagja volt az egyesülésekkel és felvásárlásokkal foglalkozó csoportnak.

Az MMA nagyon nagyot fejlődött az elmúlt években, mint tagságát, mint földrajzi elhelyezkedését tekintve, igy olyan vezetőre volt szükség, aki első osztalyú vezetői kézségekkel illetve megfelelő tapasztalatokkal és üzleti szakértelemmel rendelkezik, hogy a továbbiakban is biztosítsa a sikereket.

"Hosszas keresés után találtuk meg Mike személyében a legjobb személyt szövetségünk vezetésére – mondta Russell Buckley, a MMA globális elnöke és a Global Alliances AdMob alelnöke. “Mike nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik, rutinos vezető, széleskörű nemzetközi executive vezetői tapasztalattal és bizonyított eredményekkel a mobil iparban.

“Az MMA szárnyal – reprezentálja az egész mobil ökoszisztémát, több mint 15-szörös a taglétszám növekedése miközben a mobil marketing ipar vezető szervezeteként határozza meg önmagat.”  – mondta Tom Daly The Coca-Cola Company), az MMA észak-amerikai elnöke és group managere. “Mike teljesítménye igen impresszív. Vezetése alatt, biztosak vagyunk benne, hogy az MMA továbbra is vezetni fog és további pozitív szakmai fejlesztéseket fog megvalosítani, miközben megtartja az MMA élén álló pozícióját a mobil marketing oktatása és irányvonalak, szabályzás teruletén.”

“Igazán megtisztelve érzem magam, hogy vezethetem az MMA-t egy ilyen rendkivűl fontos időszakban.”- mondta Mike Wehrs, az MMA elnöke es  CEO-ja. “A mobil csatorna hatalmas növekedésen megy keresztül és a piaci szereplők világszerte üdvözlik a mobil marketinget, mint globális stratégiájuk egy fontos részét, kihasználva azt a képességet, ami globális méretű közvetlen kapcsolatot alakít ki a fogyasztókkal. Nagyon várom, hogy együtt dolgozhassak az MMA társ cégeivel, az MMA elnökségi tanácsával és más ipari vezetőkkel annak érdekében, hogy biztosítsunk egy vibráló, egészséges mobil marketing ökoszisztémát mindannyiunk számára.”
(BrandTrend)