Kategória: Aktuális.

Az utóbbi egy évben Magyarországon ugrásszerűen megnőtt a televíziós műsorok, produkciók iránti érdeklődés. Olyannyira, hogy naponta áltagosan négy és fél órát ülünk a képernyők előtt. Európai összehasonlításban a harmadikok, világviszonylatban a hetedikek vagyunk a naponta televíziózással eltöltött idők összevetésében.*
*
Forrás: Eurodata TV Worldwide: One Television Year in the World, 2008 issue 
 
A Sanoma Budapest az igényeket felmérve alakította ki a www.tv24.hu oldalt, amely ötvözi a naprakész televíziós tartalmat a minőségi interjúkkal, kritikai rovattal és saját gyártású videókkal. Újdonság az oldalon, hogy a kiválasztott csatornák programjai a megadott időszakra egyszerre áttekinthetőek, megkönnyítendő a műsorok közti választást.
 
A tv24.hu alapját a Színes RTV és az Exit magazinok közös adatbázisa képezi. Az új televíziós site-ot külön szerkesztőség üzemelteti, s tölti fel egyedi tartalommal. Főszerkesztője a StoryOnline-t is vezető Pásztor László. A szakember az induláskor elmondta, hogy az új termék szerkesztői számára nagy előnyt jelent a Sanoma Budapest tartalom-előállításban szerzett tapasztalata. "Szeretnénk az érdeklődőket eligazítani a folyamatosan bővülő televíziós csatornák, valamint a napi televíziós műsorokkal kapcsolatos hírek között, ehhez szórakoztató, színvonalas tartalmat készítünk, s mellőzünk minden bulvár-jellegű információt" – nyilatkozta a főszerkesztő.
(BrandTrend)