Kategória: Aktuális.

A vélemények funkció júniusi indulása óta karácsonyig 528 ezer bejegyzést fogalmaztak egymásról a felhasználók. Szilveszter után pezsgett csak igazán a közösségi élet, január 2-a új rekordokat hozott az iWiW-en: több mint 3 millió látogatás (visit) és több mint 90 millió oldalletöltés (page impression) született.

Az ünnepek alatt minden eddiginél több üzenetet küldtek egymásnak a közkedvelt közösségi portál tagjai: 1,4 millió jókívánság ért célba a legnagyobb hazai kapcsolati háló segítségével. Százezrek éltek a lehetőséggel, hogy hosszas postai sorban állás helyett, akár mobiltelefonjukról, kényelmesen, elektronikusan köszöntsék ismerőseiket akár közvetlen üzenettel, akár üzenőfali bejegyzéssel. Szilveszter éjjelén is pezsgett a közösségi élet: december 31-én 234 ezer üzenőfali üzenet született. 2009 megerősítette a korábbi tapasztalatot, amely szerint a buli utáni pihenéskor iwiweznek csak igazán az emberek. Január 2-a – ahogy tavaly is – újabb csúcsokat hozott. A WebAudit szerint újabb "mágikus" határokat lépett át az iWiW ezen a napon: több mint 3 millió látogatás (visit) és több mint 90 millió oldalletöltés (page impression) történt. 150 ezer új képet töltött fel aznap a tagság, ami a napi átlag kétszerese.

Négymillió regisztrált felhasználó életének szerves része, vagyis népszerűsége kortól, nemtől, lakóhelytől függetlenül egész Magyarországra kiterjed. Rengetegen vannak azok, akik számára az iWiW az első szolgáltatás, amelyen keresztül rendszeres kapcsolatba kerülnek az internettel. Sokan csak azért lépnek fel a világhálóra, hogy az iWiW révén megerősítsék, továbbfejlesszék személyes kapcsolatrendszerüket, akik pedig korábban is rendelkeztek interneteléréssel, a szolgáltatás révén válnak napi felhasználókká.
(BrandTrend)