Kategória: Aktuális.

Ennek eredményeképp született az a szpot, amelyben az összefogás tagjai név szerint kívánnak kellemes karácsonyt és boldog újévet ügyfeleiknek, illetve üzleti jókívánságaikat is kifejezik a megszólított média ügynökségeknek.

A reklámok december 6-tól futnak az érintett rádiókon és naponta változó ügynökségi nevekkel rotálódnak egészen karácsonyig. Összesen 24 verzió készült a kiemelt ügynökségek neveivel. A szpotokat az "Egy hullámhosszon" kampány hivatalos hangja, Görög László mondta fel.

A megszólított ügynökségek az alábbiak: MC Media, Initiative Média és BrandConnection, PanMedia, Universal McCann, Café Reklám, Berg Média, Zenithoptimedia, Starcom, Mediaedge: CIA, Promedium, OMD Hungary, PHD, Carat Hungary, Vizeum Hungary, ACT Europe, Medialogus, MPG Media Planning Magyarország, Akció médiaügynökség, Hat reklám, Havasi médiaügynökség, Mindshare, Hammer, Maximize, Aegis.

A kampányban jelenleg résztvevő rádók a Sláger Rádió, a Danubius Rádió, a Roxy Rádió, a 90.9Jazzy, a Gazdasági Rádió, a Pont FM 88.1 a NAP Rádió Sopron FM 94.1, a Rádió 24 – Dunaújváros FM 102.9, a Rádió Ice 94.2 – Makó, a Rádió Antritt Szekszárd FM 105.1 és a Juventus Rádió.
(BrandTrend)