Kategória: Aktuális.

A világjáték nemzetközi arculata, a verseny információs bázisát jelentő weboldal (www.shoot4life.tv) és az akcióhoz kapcsolódó internetes kampány a neo támogatásával valósult meg.

A Shoot4life világjáték – melynek védnöke Habsburg György, a Magyar Vöröskereszt elnöke – a film eszközével hívta fel a figyelmet az önkéntes véradás fontosságára. A résztvevő stábok 24 óra leforgása alatt kötetlen stílusú és műfajú, 2 perces rövidfilmet készítettek digitális eszközökkel, amely lehetett digitális videó kamera, vagy akár mozgókép rögzítésére alkalmas mobiltelefon is.

neo_voroskereszt_shoot4life_webshot

A versenyre a www.shoot4life.tv versenyoldalon lehetett regisztrálni a világ bármely pontjáról, valamint itt volt elérhető minden, a nevezéssel és a filmkészítéssel kapcsolatos információ is. A 24 órás forgatás kötelező helyszínei minden országban helyi idő szerint november 22-én, szombaton reggel 10 órakor frissültek ki, az elkészült alkotásokat pedig a site-ról nyíló videócsatornába tölthették fel a pályázók. A verseny hazánkban online kampánytámogatást is kapott, melynek keretében tartalombeépülés és támogató banner kampány futott az MTV online portfóliójában.
(BrandTrend)