Kategória: Aktuális.

A közös játék időtartama alatt elindul a szórakoztató Tesco Üzletsor Roadshow is, amely színes programjai, játékai révén számos meglepetést és azonnali ajándékokat is kínál a vásárlók számára. A Tesco Üzletsor Roadshow pontos helyszíneiről, időpontjairól az áruházakban a szórólapokról és plakátokról, valamint a weboldalon lehet tájékozódni.

A 2008. november 14-étől, péntektől érvényes Tesco katalógus az áruházlánc választékának új termékeit is bemutatja, továbbá ízelítőt ad a kivételes, 1-et fizet, 2-t kap ajánlatokból. Az egészséges életmód követőiről sem feledkezik meg, akciós gyümölcs és zöldségválasztéka révén igyekszik hozzájárulni az egészség megőrzéséhez. Az aktuális katalógusban már most számos karácsonyi termék szerepel – a csokimikulások és adventi édességek mellett az ünnepek olyan elengedhetetlen kellékei, mint például a girlandok, gömbök, izzók, stb. is megtalálhatók, azoknak, akik szeretnek már jó előre bevásárolni az ünnepekre.

"Az ünnepi időszakban hangsúlyozottan igyekszünk a hozzánk betérők vásárlásait kikapcsolódássá varázsolni, hiszen a barátságos környezet képes feledtetni vásárlóinkkal a bevásárlás sokszor fáradságos mivoltát. Akcióink és nyereményjátékaink révén szeretnénk tovább fokozni az ünnepi hangulatot." –  mondta Hackl Mónika, a Tesco-Global Áruházak Zrt. szóvivője.
(BrandTrend)