Kategória: Aktuális.

A szoros mezőnyben ismét tarolt a szolgáltatás (38), a kereskedelem (27) és a média (32) kategória. Évről-évre itt a legnagyobb a verseny. Az Év kreatív megoldása kategóriában 18-an neveztek. Az idei újdonság az ifjúsági kategória, amely 21 nevezéssel büszkélkedhet. A főszponzor jóvoltából a legnagyobb hazai közösségi portálon is jelen volt felhívás.
 
A nevezés során kedvezményes nevezési díjért pályázhattak a szakmai szervezetek – MMSZ, MRSZ, MPRSZ, MATISZ, MAKSZ tagok, az online ügynökségek, valamint a Non-profit szervezetek.

A verseny külön érdekessége, hogy az idei évtől közönségszavazással várják a látogatókat a szervezők. Szavazzon Ön is a legjobb hazai honlapra!
http://www.evhonlapja.hu/index.php?oldal=kozonsegszavazas
 
A következő napokban a zsűri értékeli a beérkezett pályázatokat. Az ifjúsági kategória értékelését és a zsűri munkáját a Budapesti Gazdasági Főiskola 3. éves kereskedelem és marketing szakos hallgatói segítik.
 
A verseny eredményhirdetésére és a díjátadóra december 3-án este a Hotel Flamencoban kerül sor.  Aznap a Szövetség "Honlapod a holnapod" címmel szakmai workshopot rendez.
(BrandTrend)