Kategória: Aktuális.

A legjelentősebb újítás a "Saját hírlap" nevű oldal, melyet az olvasó pár perc alatt saját igényei, szokásai szerint alakíthat át, meghatározva, hogy mely források híreit és milyen sorrendben szeretné megjeleníteni.

A Saját hírlap bejelentkezés nélkül is használható, de egy gyors és egyszerű regisztráció után a belépett felhasználók bármelyik számítógépről elérhetik személyre szabott Hírstartjukat és a Saját Hírlapot is.

A Hírstart nyitóoldalán továbbra is megtalálhatóak minden téma legfrissebb hírei, illetve a Hírfolyam névre átkeresztelt dobozban továbbra is megjelennek témától függetlenül a legfrissebb hírek.

A Témák menüpont alatt tematikus csoportosításban tekinthető át a nap összes híre rendszerezve (autó-motor, belföld, bulvár, életmód, gazdaság, infotech, kultúra, külföld, sport és tudomány).
Fontos újítás, hogy mostantól a Hírstart kötegbe gyűjti az azonos témájú híreket, minden cím alatt jelöli, ha az adott témában több cikk is megjelent, így könnyen megtudhatjuk például, hogy az egyes hírforrások milyen megközelítésben, hogyan tálalják ugyanazt a hírt.

Újdonság, hogy egy kattintással két nézet között választhatunk a fejléc jobb oldalán. A "komolyan" és "könnyedén" átváltásával hasonló elrendezésben, de más-más témájú hírek dominálják a nyitóoldalt.

A regisztrált felhasználók pár kattintással visszajelzést is adhatnak az olvasott hírekről a címek alatt látható "Értékelés" opcióra kattintva. A pozitív és negatív értékelések alapján a Hírstart új típusú toplistákat is közöl a hagyományos, kattintáson alapuló toplisták mellett.
(BrandTrend)