Kategória: Aktuális.

Börtöntetkó, szkandergép, Electronic Arts konzolok, a játékbarlangban érintőképernyős pókerasztal, black jack, a színpadon a CKM Bikini Team szórakoztatta a meghívottakat, és a Sloggi bemutatásában Magyarország legformásabb fenekeit csodálhatta a közönség.

ckm2

Mindezt Harsányi Levente fergeteges poénjai, a Sugarloaf dögös koncertje és Dévényi Tibi bácsi, majd DJ Junior és Metzker Viki kedvenc clubslágerei tették teljessé.
A rendezvény szervezésében a Marquard Média partnere a Bo Event Kft. volt.

ckm3

A férfimagazinok magyarországi piacát megteremtő CKM 1998 októberében jelent meg. Nem csak a piacra lépésben volt első, de a CKM-hez kötődnek az elmúlt 10 év legkülönlegesebb marketing ötletei is. Elsőként a CKM-ben jelent meg életnagyságú poszter, francia kártya és a vezető magyar DJ-k közül többeknek a magazin mellékleteként debütált a szerzői albumuk. Ügyfeleinkkel együttműködve mindig arra törekedtünk, hogy valami újat és egyedülállót adjunk olvasóinknak, mint például a beszélő vagy hangrögzítős sörnyitó. A CKM a hazai szépségek felfedezésében is mindig élen járt. Itt szerepeltek először -a teljesség igénye nélkül- Bódy Sylvi, Metzker Viki, Laky Zsuzsi, Kocsis Orsi, Dundika, Sarka Kata, Dukai Regina és Kustánczy Lia is.
A CKM nem csak az újságos standokon teljesít jól, de a folyamatosan frissülő, egyedülállóan interaktív ckm.hu a világhálón is biztosítja az egyéb eszközökkel nehezen megszólítható igényes és jómódú fiatal férfiak elérését.