Kategória: Aktuális.

Kialakították az 1, illetve az 5 gigabájt adatmennyiség letöltését lehetővé tevő „Rajt” és „Tempó”, valamint az abszolút szabadságot biztosító korlátlan „Turbó” csomagot.

A „Rajt csomag” igazi megoldást kínál azoknak, akik az internetet főleg levelezésre használják, így a letöltési igényük alacsony. Ezzel a csomaggal ugyanakkor nem kell lemondaniuk a gyorsaság kényelméről, az 1GB ráadásul bőven kimeríti a levelezéshez szükséges letöltési mennyiséget. Például akik túlnyomórészt a munkahelyükön vagy az iskolában használják a netet, de szeretnék, hogy az otthonukban is bármikor utána tudjanak nézni az interneten egy-egy őket érdeklő információnak, például a menetrendnek, a tévéműsornak, vagy csak el tudjanak küldeni egy fontos e-mailt, azoknak a „Rajt csomag” az ideális választás.

Most bevezető áron, 2.990 Ft-os havidíjért rendelhető meg az 1 GB letöltésére lehetőséget adó „Rajt csomag”, amely egy hónapon keresztül kötöttségek nélkül tesztelhető, 1 éves hűségnyilatkozattal pedig továbbra is a kedvezményes, bevezető áron élvezhető.

Aki a „Rajt csomagot” választja, az is túllépheti a keretét egy-egy film letöltésével vagy gyakoribb használattal. Az 1 gigabájtos limit túllépése után igen kedvező, 990 Ft-os egységárért újabb gigák tölthetők le. Az Invitel a fogyasztók védelmére meghatározta az egyes csomagoknál maximálisan fizetendő díjat. Így akik magasabb fokozatra váltanak, bármennyivel lépik is túl a keretüket, a legolcsóbb csomag előfizetőiként a havi díjon felül maximum 7 gigányi letöltést kell, hogy kifizessenek.

Ha tartósan megnövekedett egy előfizető adatforgalmi igénye, érdemes az 5 gigás, vagy a korlátlan csomagra váltani. Az előfizetők a szerződéskötéskor az Inviteltől nemcsak 3 e-mail címet kapnak, de egy virtuális légzsákot is. Ez egy megbízható vírusirtó szoftver, amely azt szolgálja, hogy az internetes száguldás ne csak élvezetes, de biztonságos és zavartalan is legyen.
(BrandTrend)