Kategória: Aktuális.

Miközben felnőtt Madonna mellett, és később felnőttként dolgozott vele, egyre jobban megértette. Megértette a nővért, a sztárt, azt a nőt, aki fél évszázada szórakoztatja és botránkoztatja meg a nagyérdeműt.

Ha valaki azt hinné, mindent tud Madonnáról, téved. Csak Christopher ismeri igazán a csillogó színfalak mögött rejlő hús-vér nő teljes, lehengerlő, eddig el nem mondott történetét és gondosan felépített mítoszát.
     
Michiganben töltötték gyermekkorukat, ahonnan Madonna a nyolcvanas évek elején Manhattanbe költözött, és magával vitte Christophert. Együtt laktak a csótányoktól hemzsegő albérletekben, és együtt léptek fel a város éjszakai szórakozóhelyein. Christopher mindvégig mellette volt, és végignézte az ikon összes inkarnációját: az elkényeztetett kislányt, a punkdobost, a cicababát, a rosszlányt, a Material Girlt, Sean Penn feleségét, Warren Beatty elbűvölő hollywoodi szeretőjét, a szerető anyát, Guy Ritchie feleségét és a dívát.  

Christopher nemcsak látta, de meg is értette kaméleonképességekkel rendelkező nővére összes arcát, hiszen saját élete elkerülhetetlenül egybefonódott Madonnáéval. Általa számos hírességgel találkozhatott, köztük Jean-Michel Basquait-val, Gwyneth Paltrow-val, Demi Moore-ral, és természetesen Guy Ritchie-vel, akinek köszönhetően végül tönkrement a két testvér meghitt kapcsolata.
Íme a legendás nővér csípősen, amúgy "cicconésan"; Christopher nem fogja vissza magát, és elmeséli a meghökkentő történetet.

A szerző nem véletlenül időzítette ekkorra a könyv megjelenését: 2008 augusztusában ünnepelte Madonna az 50. születésnapját, boltokba került új lemeze, és nagyszabású európai turnéra indult.
A könyv egyszerre jelent meg New Yorkban, Sydneyben, Torontóban, Londonban.
2008 szeptemberében pedig a magyar fordítás is napvilágot látott.

A szerző, Christopher Ciccone könyvének megjelenése kapcsán európai körútra indul, különböző fővárosokban vesz részt a könyvbemutatón és a helyszíni dedikálásokon.
A budapesti bemutatóval egybekötött dedikálás időpontja:
2008. szeptember 29. (hétfő), 18.30 óra
helyszíne: Budapest, Árkád üzletközpont, Libri könyvesbolt, I. emelet.
(BrandTrend)