Kategória: Aktuális.

A mobil szélessáv segítségével online közvetítésen követhető sajtótájékoztató keretében a Pannon élőben mutathatta be a mobilinternet nyújtotta lehetőségeket.
"A Pannon továbbra is lendületesen fejleszti hálózatát, amit jól illusztrál, hogy egy év alatt több mint tízszeresére nőtt a HSDPA hálózatunkon bonyolított adatforgalom. Budapest, a főváros agglomerációs körzete és a Balaton térsége után jelentős az előrelépés a lefedettség tekintetében az ország többi részében, köztük Heves megyében is. Hisszük, hogy a mobil szélessáv ezeken a területeken is pozitív fogadtatásra talál – mind a jelenlegi közel 360, mind pedig a sorra kerülő további településeken" – mondta el a bejelentés kapcsán Koller György, a Pannon műszaki vezérigazgató-helyettese.

A Pannon Internet használatához nem szükséges vezetékes telefonvonal, és az előfizetők meglévő mobiltelefon-előfizetésüktől függetlenül is igénybe vehetik. A gyorsan és egyszerűen telepíthető 3G/HSDPA- képes modem segítségével bárki könnyen csatlakoztathatja asztali, illetve hordozható számítógépéhez, így azonnali és folyamatos internet hozzáféréshez juthatnak a sokat utazó, vagy lakóhelyükön vezetékes internettel nem rendelkező üzleti- és magánfelhasználók egyaránt. A Pannon kínálatában jelenleg elérhető Pannon Mobil Internet csomagok (10 GB-os csomag a naponta aktívan böngésző, e-mailező, multimédiás tartalmakat letöltő ügyfelek számára, 5 GB-os csomag a napi rendszerességgel böngésző, e-mailező ügyfelek számára, valamint 100 MB-os csomag az alkalmanként internetező, e-mailező ügyfelek számára) szinte minden felhasználói igényt képesek kielégíteni. A mobilcég ügyfelei emellett a lakosság 99%-a számára elérhető, böngészésre és e-mailezésre alkalmas EDGE hálózatot is igénybe vehetik.

"Hatvan a hasonló nagyságú hazai városok közül kiemelkedik kiváló infrastruktúrájával. Az autópálya, a fejlett vasúti hálózat eddig is számos befektetőt vonzott, mint ezt a közelmúlt logisztikai beruházásai is mutatják. A mobil szélessáv újabb olyan infrastruktúra, mely a város vonzerejét, ezáltal gazdasági potenciálját is jelentősen növeli." – mondta el a bejelentés kapcsán Érsek Zsolt, Hatvan város polgármestere.
(BrandTrend)