Kategória: Aktuális.

A márka arculati elemeinek megfelelően kék háttér adja a keretet a sarokban elhelyezett logónak.

Az első kék-fehér színűre festett kamion berakodását és elindulását a két vállalat fuvarozásért és logisztikáért felelős vezetői is figyelemmel kísérték. "A kamionok ponyváján megjelenő Electrolux logó a két vállalat évek óta tartó sikeres együttműködésének és kölcsönös elégedettségének jele. Úgy gondolom, két vezető márka közös megjelenése mindkét cég imázsát erősíti." – mondta Nagy László, az Electrolux Lehel kft. központi logisztikai vezetője.

Lajkó Ferenc, a Waberer’s International Zrt. fuvarozási vezérigazgató-helyettes hozzátette: "Az Electrolux cégünk legnagyobb partnere, ezért természetes, hogy igényeit a lehető legmagasabb színvonalon kívánjuk kielégíteni. Ennek megfelelően alakítottuk gépjárműparkunkat is az elmúlt években. Számos olyan szállítóeszközt vásároltunk, amelyek célzottan az Electrolux termékeinek professzionális szállítására lettek kialakítva. Kapcsolatunk eljutott arra a kölcsönös stratégiai szintre, hogy immáron kamionjainkon is meg kívánjuk jeleníteni, hogy az Electrolux szállítói vagyunk."

Electrolux_2

Az Electrolux és a Waberer’s együttműködése közel három évtizeddel ezelőtt kezdődött. 1978-ban, az akkor még Lehel Hűtőgépgyárként ismert háztartási készülékgyártó cég termékeit a piacvezető logisztikai vállalat jogelődjei szállították. A Waberer’s csoport 2002-ben alakult, s azóta állandó szállítmányozó partnere az Electroluxnak.