Kategória: Aktuális.

Ez a mérföldkőnek számító eredmény, amelyet a 3 Italia jelenlegi kereskedelmi hálózatának alkalmazásával sikerült elérni, újabb lépés a HSPA Evolution bevezetése felé, és megerősíti a HSPA vezető szélessávú mobiltechnológiaként betöltött szerepét. A nagyobb központi irányú adatátviteli sebesség és a mobilhálózat várakozási idejének csökkenése még hatékonyabb interaktív kommunikációt tesz lehetővé a fogyasztók számára. A nagyobb központi irányú sebesség megnöveli a fogyasztói élményt például videokonferencia, a felhasználó által létrehozott tartalom feltöltése és e-mail küldés esetén, valamint jobb teljesítményt nyújt az interaktív online szerencsejátékoknál.
Vincenzo Novari, a 3 Italia elnök–vezérigazgatója szerint: „Ez a világrekord is bizonyítja a szélessávú mobilalkalmazások piacának fejlesztése iránti elkötelezettségünket”.
Cesare Avenia, az Ericsson olaszországi leányvállalatának elnöke, a következőket nyilatkozta: „Ez az eredmény az Ericsson kiváló szolgáltatási képességeiről tanúskodik: Mi vagyunk felelősek a 3 Italia hálózatának teljes menedzseléséért".
Ulf Ewaldsson, az Ericsson rádiómegoldásokkal foglalkozó területének vezetője, kijelentette: „Ez a világelső teljesítmény hangsúlyozza az Ericssonnak a szélessávú mobilmegoldások területén betöltött technológiai vezető szerepét. Köszönjük a 3 Italia vállalatnak, hogy hatékony együttműködésükkel hozzájárultak e mérföldkő eléréséhez".
(BrandTrend)