Kategória: Aktuális.

A Neoton Família tagjai szombat este csak egy darabig bírták ülve nézni az egymást követő minikoncerteket, a program vége felé pedig már igazi bulit csaptak a tribünön.

_7057243_copy

Végvári Ádám a The Unbending Trees Pago Pago feldolgozása alatt jókedvében még a fotelből is kicsúszott, annyira élvezte a teljesen kifordított változatot.
Csepregi Éva a Kozma Orsi – Váczi Eszter – Behumi Dóra trió Vándorének előadása alatt perdült végleg táncra, innentől kezdve a közönségnek abban a látványban lehetett része, hogy a Neoton velük együtt tombol – saját dalaikra! Utána elmondták, hogy amennyire tartottak attól, mi kerekedik majd dalaik feldolgozásából, annyira élvezték a koncertet, és személyesen köszönték meg a fellépőknek, hogy ilyen nagy lelkesedéssel és jókedvvel nyúltak hozzá dalaikhoz.

A csak ezen az estén, egyetlen alkalommal látható és hallható produkciók szinte egytől egyig tartogattak meglepetéseket. Már a kezdő Anna and the Barbies jelmezes antréja jókedvre deríthetett mindenkit, aztán jött a Budapest Bár Ruttkai Borival kiegészülve és a tűzköpővel megerősített Zorall. Voltak, akik a Neotonnal teljesen ellentétes stílusban vezették elő dalaikat, mint például a Fish!, a Besh O Drom, a Supernem vagy a Junkies.

_7057716_copy

A végén minden énekes összeállt a színpadon egy nagy fináléra, hogy elénekeljék közösen a Holnap hajnalig című slágert. A Coke Club-ban legközelebb július 19-én lesz MTV Icon koncert, akkor az LGT áll majd az est középpontjában.
(BrandTrend)