Kategória: Aktuális.

A Nők lapja Egészség korábbi főszerkesztője, Dezslik Magdolna, aki a lapot az indulásától kezdve gondozta, 2008. június 9-én, közös megegyezéssel távozott a Sanoma Budapest Zrt-től.

"Azért mondtam igent a felkérésre, mert a Nők Lapja Egészség lehetőséget teremt arra, hogy hitelesen, ellentmondások és félreértések nélkül tájékoztassuk az egészséges életmód, a gyógyítás modern és hagyományos útjai, a megelőzést szolgáló termékek iránt érdeklődő olvasókat"- nyilatkozta kinevezésekor az új főszerkesztő.

Bálits Éva neve mára a kisgyermekes családok körében a megbízható, hiteles információkkal, a pozitív témamegközelítéssel azonosult. Tíz éve gondozza a Kismama magazint, amely a kezei alatt valóságos klubbá alakult. Évről évre növekvő olvasói köre bátran hagyatkozik a lap sokat próbált, hiteles szerkesztőire és szakértőire.

A Kismama főszerkesztői munkáját megelőzően Bálits Éva egy országos napilap újságírójaként majd rovatszerkesztőjeként kezdte az újságírói pályáját. A humán végzettségű szakember a szegedi József Attila Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának magyar-történelem szakán, majd a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem olasz szakán is szerzett diplomát.
(BrandTrend)