Kategória: Aktuális.

„A TNT mindig arra törekszik, hogy ügyfelei igényeinek teljes mértékben megfeleljen. Ez a cél vezérelte a vállalatot akkor is, amikor megújította a küldeményeihez alkalmazott csomagolásokat. Külön öröm számomra, hogy egyúttal környezetvédelmi szempontokat is figyelembe veszünk” – emelte ki ifj. Járosi Márton, a TNT Express Worldwide Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Fontos, hogy a küldemény ne sérüljön szállítás közben, illetve megfeleljen a gépi szortírozás okozta természetes igénybevételnek, ezért a TNT a leggyakoribb küldeménytípusokhoz alkalmazkodva fejlesztette ki az új típusú csomagolásokat.

A TubePak henger alakú, ezért kiválóan alkalmas plakátok, poszterek, rajzok szállítására.

tube

A BottlePak üvegpalackokhoz ideális.

resized__400x300_bottleparcelgroep02

A hűthető MedPak pedig a gyógyszerekhez, orvosi mintákhoz nyújt optimális védelmet.

medpakgroepmetpouch

Az összes új tasakon, dobozon rövid leírás található, amely segíti a küldemény behelyezését és lezárását. Az új külsővel rendelkező boríték a perforáció mentén könnyen nyitható.

Ezek a csomagolások megerősített, újrahasznosított kartonpapírból készültek a nagyobb ellenállóság érdekében. A műanyag táskákat pedig könnyen lebomló anyagból állították elő. A tasakok, dobozok, táskák a TNT arculatához illeszkedő narancssárga színűek, vidám, figyelemfelkeltő mintákkal.
(BrandTrend)