Kategória: Aktuális.

Minden mérkőzést úgynevezett R-7-es kivetítőkön követhetünk végig. Ilyen technológiájú ledfal (melynek képe 6 m távolságból fotóminőségűvé áll össze) hazánkban csak a Coke Club-ban található.

Leszőnyegezett területen külön felszolgáló csapat lesi a szurkolók kívánságait, nehogy a pultnál ácsorogva érjen valakit egy fontos gól. Rendkívül kedvezményes italakciók várják a vendégeket, arról nem is beszélve, hogy minden gól után 25 szurkolót vendégül lát a Coke Club egy italra. Mindez csak a jéghegy csúcsa, hiszen még rengeteg akcióval és meglepetéssel rukkol elő a Coke Club stábja a meccsek idején.

A helyet úgy alakították ki, mintha egy szigorúan őrzött stadion lenne: ál-fémdetektoros kapukon keresztül lehet bejutni, eligazítanak mindenkit a saját szektorába, hogy együttes erővel szurkolhasson csapatának. Az éppen játszó csapatok mezeibe öltözött hostessek borulnak minden gólnál a szurkolók nyakába, sörkorcsolyát osztogatnak, és aki szeretné, annak befestik az arcát kedvenc csapata színeibe.

Természetesen a focirezisztens hölgyekről sem feledkeztek meg, nekik külön programot szerveztek a Coke Club teraszára. Magazinolvasó sarok, könnyű nyári koktélok és ingyenes sminkelés áll a hölgyek rendelkezésére a kizárólag számukra fenntartott teraszon.
Az EB döntő estéjén nem csak az Animal Cannibals és a Talamba Ütőegyüttes dobpárbaja dobja majd fel az egyébként is parázs hangulatot, de lesz freestyle focibemutató is. A meccsek előtt és után DJ-k játszanak a parton, a záró sípszó után pedig egyből indul a buli, hogy aki örül, még jobban örüljön, és aki szomorú, az is gyorsan jó kedvre derüljön.
(BrandTrend)