Kategória: Aktuális.

www.origorandi.hu segítséget nyújt, hogy a regisztráltak megtalálják az igaz szerelmet a portálon keresztül. Az oldalon folyamatosan bővülő adatbázisból lehet válogatni, keresgélni, ahol bárki kellemetlenségek nélkül, remélhetőleg gyorsan rátalál lelki társára.

„Sok mindenhez kell az életben szerencse, de ez önmagában kevés. Tennünk is kell céljaink eléréséért, és életünk párjának megtalálása egyik legfontosabb célunk. Azokat az embereket akarjuk segíteni az internet nyújtotta lehetőségekkel, akik még nem találták meg társukat. Hisszük, hogy regisztrált felhasználóink tudják, hogy az [origo] randin többet, és valami jobbat kapnak. Célunk a jövőben mindezt még tökéletesebbé, kényelmesebbé és gyorsabbá tenni, hogy annak, aki bennünket választ a lehető legkevesebb időt kelljen szerelem nélkül töltenie.” – mondta Szabó András, az [origo] randi képviselője.

Lehetőség van ingyenes regisztrációra azoknak, akik szívesen szétnéznének a társkeresők világában és szeretnének leveleket is fogadni a felhasználóktól, az ARANY előfizetéssel ismerkedést is lehet kezdeményezni a számunkra érdekes emberekkel, a PLATINA előfizetéssel rendelkezők pedig még több levelet kaphatnak, keresési és szűrési feltételeket állíthatnak be. Az előfizetések biztosítják az oldal komolyságát, hiszen az jelentkezik és fizet a szolgáltatásért, aki tudja, kit keres, milyen társ számára a megfelelő. A magas szolgáltatási színvonal a www.randivonal.hu társkeresővel való szoros együttműködés eredménye.

A regisztrálók többsége – 56 százalékuk – férfi, 44 % hölgy. A felhasználók fotóalbumot is feltölthetnek magukról, vagy szavazhatnak női és férfi szépségversenyen az ellenkező nemű társkeresőkre. Akár élőben csetelhetünk, ismerkedhetünk az éppen netező felhasználókkal, sőt, virtuális csókot, virágcsokrot, vagy képeslapot is küldhetünk szívünk választottjának.
(BrandTrend)