Kategória: Aktuális.

Nevet változtat Magyarország egyik vezető ingatlanfejlesztő vállalkozása, a Wallis Ingatlan Zrt. Az új elnevezés WING Zrt. lesz. A Társaság március 4-én meghívásos pályázatot írt ki új arculat tervezésére, amelyre három kreatív ügynökséget – az Allison Advertising-et (www.a-a.hu), a Café Design-t (www.cafedesign.hu) valamint a Robin Design-t (www.robindesign.hu) – és egy független grafikusművészt, Árendás Józsefet kértek fel
A pályázatra számos modern, letisztult és jól használható design érkezett, melyek közül több körös kiválasztási folyamat eredményeképpen született meg a nyertes egyszerű, elegáns mégis stabilitást sugárzó pályázati anyagával a ROBIN DESIGN.

A vállalat egyik legfőbb célja, hogy az új név és arculat egyértelműbben tükrözze a társaság stabilitását, fejlődését, az általa képviselt projektek minőségét, értékét és az ott dolgozók kreativitását. A névváltás oka a fentiek mellett az egységes hazai és nemzetközi használat gördülékennyé tétele. A nemzetközi életben a név a márkaértékekkel harmonizáló jelentést kap (WING – szárny, csoport), illetve feloldja az eddig nehezen megoldható egységes hazai és nemzetközi használatból adódó problémákat (Wallis Ingatlan – Wallis Real Estate).
(BrandTrend)