Kategória: Aktuális.

A Ricoh Technológiai Központja jelenleg 3000 munkatársat foglalkoztat, a bővítést követően a vállalat 5000-re növeli majd dolgozói számát.

A 2005 augusztusában alapított Ricoh Technológiai Központ a társaság fő fejlesztési bázisa. A központ létrejötte a korábban több különböző helyszínen működő Másoló és Nyomtató Fejlesztő Divízió, valamint a Gyártási Technológia Részleg összevonását tette lehetővé.
A Központ elsősorban a csúcstechnológiát ötvöző színes termékek alapvető technológiáinak fejlesztése, design-ja, termékértékelése és gyártási technológiái mellett kötelezte el magát.

A bővítésnek köszönhetően a Technológiai Központ helyet ad majd a Szoftverfejlesztési-, a Tintasugaras Technológia- és az Alkatrész-fejlesztési Részlegeket is, mely tovább tökéletesíti a vállalat rugalmas integrált ágazati fejlesztési struktúráját.

A Ricoh Technológiai Központjának bővítése révén a Ricoh Global továbbra is olyan termékeket kínál majd vásárlói számára, melyek teljes mértékben képviselik a vállalat fő értékeit: a "leegyszerűsített tudás megtestesítését", a "megfelelő megoldások létrehozását" és a "környezettel való összhangot".
(BrandTrend)