Kategória: Aktuális.

A több éves felsővezetői tapasztalattal és kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkező szakember feladata lesz a tulajdonos képviseletének ellátása, új piaci kapcsolatok kiépítése, illetve részt vesz a NAVIGATOR Informatika Zrt. stratégiai irányításában is.

"Örülök, hogy a NAVIGATOR Informatika Zrt. elnökeként olyan vállalatot képviselhetek, amely szolgáltatásának magas színvonalát az a tény is igazolja, hogy több mint tízéves fennállása során megtartotta minden jelentős ügyfelét" – mondta Tóthmátyás Tibor, a NAVIGATOR Informatika Zrt. elnöke. "A kinevezést kihívásnak tekintem, és bízom abban, hogy munkámmal hozzájárulhatok ahhoz, hogy ez a jól szervezett és az ügyfelei által nagyra értékelt vállalat további megrendeléseket szerezzen. Emellett fontosnak tartom, hogy az IT-outsourcinggal rokon üzleti területeken is magas szintű kompetenciát építsen ki, és ennek segítségével tovább növelje piaci részesedését" – tette hozzá Tóthmátyás Tibor.

Tothmatyas_Tibor_Navigator

Tóthmátyás Tibor az informatikus mérnöki diploma megszerzése után média területen kezdte pályafutását, ezt követően újságíródiplomát, majd az Open University Business School-on MBA diplomát szerzett. 2001-től a Wallis Auto Holding Zrt. portfolióigazgatója volt, ahol igazgatósági tagként hatáskörébe tartozott a befektetések menedzselése, üzletrészek adásvétele, illetve több, a cégcsoport számára kiemelten fontos informatikai és építési projekt irányítása. Tóthmátyás Tibor korábban értékesítési és marketing tapasztalatokat is szerzett az outdoor média és a szoftverfejlesztés területén, ezt megelőzően főszerkesztőként, illetve hirdetési vezetőként a Motor-Presse Budapestnél, egy német tulajdonú kiadóvállalatnál dolgozott. A szakember jelenlegi pozícióját megelőzően a T-Online Magyarország Zrt. Tartalomszolgáltatási Igazgatója, illetve az origo Zrt. üzleti megoldásokért felelős igazgatója volt.
(BrandTrend)