Kategória: Aktuális.

A fenti kérdés mellett számos egyéb izgalmas, információbiztonsággal kapcsolatos kérdésre is választ ad a Kürt Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. által létrehozott Biztonság-blog.hu. Az oldal az üzleti és IT területen dolgozó szakembereket, valamint az információbiztonság iránt érdeklődő közönséget célozza meg olvasmányos, színes írásaival. Legfőbb célja a tájékoztatás és a tanulás mellett az, hogy a biztonság területén jártas szakértőket folyamatosan ellássa friss és szakmailag megalapozott információval.

A blog – www.biztonsag-blog.hu – szakmai szemmel, de nem csak a szakma számára érthető nyelven szól a világot aktuálisan lázban tartó biztonsági kérdésekről. Az oldalon a publikációk között mazsolázva olvashatunk a legújabb biztonsági trendekről, a vállalatokat érintő legfrissebb kihívásokról, biztonsági praktikákról, műhelytitkokról, esettanulmányokról, vagy akár a biztonság témakörében megjelent szakmai publikációkról szóló véleményekről.

A néhány hónapig tesztüzemben működtetett blogon a Kürt szakemberei osztják meg tapasztalataikat egymással és szakma képviselőivel. A szerkesztő stáb nem titkolt célja, hogy a szakma "nagy neveinek" is felületet biztosítson a saját publikációk megjelenítésére. Emellett szeretnék az informatikai újságírókat is buzdítani, hogy szükség szerint használják fel az itt megjelent anyagokat saját, témához kapcsolódó írásaikban (forrásmegjelölés mellett).
(BrandTrend)