Kategória: Aktuális.

Ennek hátterében főként az a világtrend áll, hogy a gyorsuló ritmusú üzleti élet szereplőit erőteljesen igénybe veszi a munkahelyi túlterheltség, a magas elvárások és a súlyos döntések okozta stressz. A jelenség hazánkban is egyre inkább tapasztalható. A sikerekhez ma már a magyar döntéshozók számára is elengedhetetlen a fizikai, lelki és szellemi állóképességük folyamatos fenntartása és növelése, adott esetben életstílusuk gyökeres megváltoztatása. Ezt a tendenciát felismerve a Piac és Profit gazdasági írásait ezentúl olyan témakörökkel bővíti ki, mint a rekreáció, a kultúra, a lakberendezés, a dizájn, az egészség és az öltözködés.

"Arra számítunk, hogy a gazdagabb tartalomnak köszönhetően a Piac és Profit közönsége is kiszélesedik. Üzletember olvasóink több mint 50 százaléka férfi, akik ezentúl biztosan hazaviszik a szaklapot, illetve várhatóan a munkahelyeken is többen forgatják majd a kiadványt az életmód-magazinrész miatt." – nyilatkozta Demcsák Mária, a Piac és Profit főszerkesztője.

A szélesebb témaválasztás terjedelmi kibővülést is jelent: az életmód rovat a lapon belül önálló, saját címlappal jelenik meg, és további, átlagosan 34 oldallal bővíti a Piac és Profitot. A gazdasági tartalomtól jól elkülönülő, a teljes kiadvány mintegy harmadát kitevő magazinrész címe NHD. A három betű egyrészt az új tartalom három pillérét fejezi ki: Nívó, Harmónia és Dizájn, másrészt a nagysikerű, hasonló tematikájú Piac és Profit által kiadott NHD, vagyis Nappali, Háló, Dolgozó kéthavi lap nevére reflektál, amely áprilistól kizárólag a gazdasági és életmód magazin részeként, az üzletember (a döntéshozó és a magánember) célcsoport számára jelenik meg.
(BrandTrend)