Kategória: Aktuális.

A vevő és az eladó jól ismerik egymást, hiszen az elmúlt években a Danubius Rádió mellett, számos európai befektetést finanszíroztak közösen. Korábban, 2003 júniusában, az AMC hitelfinanszírozással segítette az Advent International vezetőségét a Danubius Rádió kivásárlásában.

"A Danubius Rádió kiváló befektetésnek számít, a rádiót irányító cég pénzügyileg stabil, valamint a rádió vezetősége szakmailag felkészült. A Danubius brand a hazai rádiós piac legerősebb márkájaként kiváló üzleti lehetőségekkel kecsegtet a most éledező digitális médiakörnyezetben is." – nyilatkozta a tranzakcióról Franz Hoerhager a Mezzanine Management Central Europe GmbH képviseletében, mint az alap tanácsadója.

"A cég operatív működésében a tranzakció semmilyen változást nem hoz majd. Mezzanine Management és a rádió menedzsmentje továbbra is a cég stratégiai értékének hosszú távú növelésén dolgozik majd. Ezt célozták az elmúlt évek dinamikus fejlesztései is, így közös feladat ezek folytatása." – nyilatkozott Bartucz László, a Danubius vezérigazgatója.
(BrandTrend)