Kategória: Aktuális.

A mostani megújulás a legújabb webes trendeket követi letisztult oldalszerkezetével, minimál designjával és korszerű szolgáltatásaival. A megújulást megelőző hónapokban a FigyelőNet csapata külső tanácsadókkal karöltve alakította ki az oldalt, amely során az ergonómia és a megfelelő szolgáltatások összeállítása volt a kulcsszó.

A FigyelőNet látogatói nemcsak befogadói az információnak, de sokszor forrásai is. Tudásukat, információikat, élményeiket több felületen is megoszthatják egymással. A Bemondóban szavazhatnak a szerkesztőség vagy az olvasók javaslatai alapján kiválasztott témában, valamint kommentálhatják is azt. A Tudósítóra pedig bárki feltöltheti saját cikkeit, fotóit, videóit és hanganyagait. Aki pedig különösen szorgalmas, meghívást kaphat valamelyik FN-blog szerkesztésére.

A számos újítás mellett az oldalon 11 szolgáltatás is elérhető, mint például a bér- és hitel-kalkulátorok, a nyelvlabor és törvénytár, a tőzsde- és devizaárfolyamok.

"A FigyelőNet egy könnyen kezelhető és áttekinthető hírportállá vált a megújulásnak köszönhetően. A szolgáltatásokat és az olvasói tartalmakat is úgy integráltuk, hogy méltó kiegészítői lettek a szerkesztőségi tartalomnak. A külső pedig továbbra is alátámasztja a hiteles, informatív és pontos tartalmat." – foglalta össze a megújulás lényegét Szabados Balázs főszerkesztő.
(BrandTrend)