Kategória: Aktuális.

Keresd az eredeti magyar ízt, és ételeid is egyediek lesznek! Paprikával ízletesebb!
A kampány célközönsége a 25-65 év közötti háztartásvezetők.
Akkor most kicsit a paprikáról.
A paprika őrlése, porrá zúzása magyar találmány.  Sehol másutt nem használják por alakban és tisztán, csak nálunk.

A paprikával kapcsolatban sok a fenntartás, a tévhit, pedig fogyasztása igen előnyös élettani hatásokkal jár:
– csökkenti a reumás fájdalmakat
– karotin tartalma élesíti a látást
– A, B1, B2 és P vitamint is tartalmaz
– elősegíti a tápanyagok felszívódását

Milyen típusok vannak?
– Bármely ételhez ajánlott   a csemege paprika, amelyet  piros szín, jó  ízesítő hatás jellemez,
– Az édesnemes paprika – világos piros színével elsősorban pörköltek, húskészítmények ízét, zamatát erősíti megfelelően,
– A rózsapaprika – fakópiros alapszínű, sárgás-barnás árnyalattal enyhe, csípős ízzel –  bármely erős ételhez alkalmazható, de kiemelten a birka-és nyúl pörkölt készítése esetén dicsérik használatáért a szakácsot.
– A legjobb a különleges paprika, amelyet élénk piros színéről és kíváló izhatásáról ismerhetünk föl.
(BrandTrend)