Kategória: Aktuális.

Dr. Vass László rektor köszöntötte a főiskola immár hatodik alkalommal megtartott évnyitóján a hallgatóit, dolgozóit, meghívott vendégeit, valamint azon szerencsés elsősöket, akik – Dr. Vági Márton szavait idézve – "történelmi jelentőségű időszakban kezdhetik meg tanulmányaikat ebben az intézményben".
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség elnöke az elismerés hangjáról tett tanúbizonyságot, amikor előadásának központi témájába helyezte a főiskolát, mint az egyik legjobb pályázó intézetet, valamint annak hallgatóit, akik "haszonélvezői, alakítói, felhasználói lesznek a jelenlegi fejlesztési politikában bekövetkező folyamatoknak". Beszédében kiemelte azt a két, EU szakon végzős hallgatót, akik két éves főiskolai demonstrátori munka után idén nyáron az NFÜ ösztöndíjas munkatársaiként tartják "régi" főiskolájukkal a kapcsolatot.
A rendezvény további részében átadásra került két főiskolai docensi kinevezés: Dr. Orodán Sándor, a Magyar Szóvivők Egyesületének elnöke és Dr. Papp József, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola kiváló óraadó oktatója vehette át a kitüntető címet. Ezt követően a BKF rektora büszkén nyújtotta át a három köztársasági ösztöndíjról kiállított miniszteri adományozó levelet, melyet a kiválasztott BKF hallgatók kiemelkedő tanulmányi eredményükért, illetve szakmai területen végzett kimagasló munkájukért kaptak.
(BrandTrend)