Kategória: Aktuális.

A Sanoma Budapest Zrt. Újmédia-divíziójának legújabb weboldala, a Kirakat.hu, (www.kirakat.hu) a vásárlási folyamathoz kíván segítséget nyújtani látogatói számára. Praktikus vásárlási tippekkel, jogi felvilágosítással és ismeretterjesztéssel vállal szerepet egy új, tudatosabb vásárlói magatartás kialakításában.

Vásárolni egyszerű, hétköznapi tevékenység, ám a vásárlók többsége nincs tisztában lehetőségeivel és jogaival. Nem közismert az sem, hogy a kisebb-nagyobb vásárlások során milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, milyen eszközökkel élhet a vásárló jogai védelmében, hová fordulhat jogi segítségért és ahhoz is csak kevés információ áll rendelkezésre, hogy a vevő a számára legmegfelelőbb terméket a legjobb feltételekkel szerezhesse be.

Sok a bizonytalanság és a kérdés a vásárlók körében, amelyek megválaszolásában a Kirakat.hu információs portál a vevők partnereként nyújt segítséget. Tippeket, hasznos ötleteket ad a vásárlás megkezdéséhez, egy-egy nagyobb beruházás tervezéséhez. Az oldal interaktív kapcsolatot épít ki olvasóival: kérdezz-felelek rovatában szakemberek válaszolnak a beérkező kérdésekre. A weboldal összegyűjti azon érdekvédelmi szervezeteket, amelyek segítséget tudnak nyújtani a vásárlási jogok érvényesítésében. A Kirakatban a legfrissebb hírek, információk is elérhetőek a kiskereskedelem legfontosabb eseményeiről, bírságokról, új határozatokról, rendeletekről.
(BrandTrend)