Kategória: Aktuális.

Az összegyűlt pénzből a K&H gyógyvarázs gyermek-egészségügyi program keretében egy rászoruló gyermek-egészségügyi intézmény kapja meg az általa igényelt gyermekgyógyászati műszereket, berendezéseket.

A K&H Csoport először 2006-ban biztosított lehetőséget ügyfeleinek, hogy ők is segíthessék a kórházban fekvő kis betegeket. A K&H minden 1 000 forint értékű vásárlás után saját jutalékából 1 forintot juttatott a K&H gyógyvarázs program számára. Tavaly, közel egy év alatt 8 millió forint gyűlt össze a kártyabirtokosok aktív hozzájárulásával, amelyből a K&H gyógyvarázs program a Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekklinika újonnan épülő Onko-haematológiai részlegének vásárolt orvosi műszereket és berendezéseket. Az intézmény 2007. április 12-én vehette át ünnepélyes keretek között a 4 darab elektromos kórtermi ágyat, a 2 darab kezelőszéket, a 4 darab kórtermi betegelválasztó paravánt, az 1 darab vérmelegítő készüléket, a 4 darab gördíthető infúziós állványt és az 5 darab infúzióadagoló pumpát.

A K&H MasterCard lakossági dombornyomott kártyával rendelkező közel 50 000 ügyfél hazai és külföldi kártyás vásárlásai révén ebben az évben is ösztönözheti a Bankot, hogy az minél nagyobb összeggel támogassa a gyermek-egészségügyi intézményeket. Az akció 2007. májusától december 31-ig tart, és az összegyűlő pénzösszeg felhasználásáról ismét a következő év elején dönt a pénzintézet.
(BrandTrend)